Jump to content

10 tipp, hogy a humoroddal csábíts

2014. 09. 19. 20:00

Eddig is köztudomású volt, azonban a Stanford Egyetem kutatással igazolta, hogy a nők azt a pasit találják legvonzóbbnak, aki megnevetteti őket. A dolog eredete a törzsfejlődésben keresendő, ugyanis a nők ösztönösen keresik az ilyen férfit, míg az urakba kódolva van a vágy, hogy megnevettessék kiszemeltjüket. A következő 10 tipp segít, hogy ez könnyebben menjen.

1. Kerüld a helyzetkomikumot. Rendben van, hogy Mr. Bean roppant szórakoztató, azonban kétbalkezesként nem érdemes bemutatkozni. Legalább a harmadik randiig ne gyalogolj bele egy téglafalba és szerezz agyrázkódást egy röpke mosolyért.
2. Tartogasd a nevetést az ő poénjaira. Érthető, ha viccesnek tartot magadat, de nem kell feltétlenül könnyekig, ugatva, röhögve az egész étteremnek tudtára adni. Egy kicsi azért rendben van, csak ne feledd, hogy maradjon az ő poénjaira is belőle, mert így könnyebben oldódik a hangulat.
3. Ossz meg vele személyes dolgokat. A nők igazán szeretnek ilyen történeteket mesélni, ám ugyanennyire szívesen meg is hallgatnak. Egy kedves és vicces családi sztori megalapozhatja a bizalmas hangulatot, ám nem érdemes belemenni életed hasmenésének részletes ecsetelésébe.
4. Pókerarc. Ha éppen ugratod, ne áruld el magadat túl könnyen, hadd fusson végig a játék a nagyobb hatás érdekében.
5. Tartogasd megfelelő időre a trükkjeidet. Ha tudod, hogy az egész baráti társaságod a celebparódiáidon szakad, akkor itt is bevetheted magadat, csak gondold meg, mikor, hogy jól vegye ki magát a dolog.
6. Légy pozitív. A nők értékelik, ha valaki magán is tud nevetni, de nem kell átesni a ló túloldalára. Ha elmesélted, hogy első jógázásod után a mentős tekerte le a nyakadról a lábadat és annyit teszel hozzá, hogy „talán nem az én sportom”, az rendben van. Ha magadba zuhansz és minden semmirekellőnek elmondod magadat az viszont nincs. Az önbizalomhiány egyáltalán nem szexi.
7. Járj a földön. Egy magabiztos embert kellemes hallgatni, azonban valakit aki csak arról beszél, hogy mennyivel jobb a világnál már nem annyira. Az önajnározó sztorikból kevés is elég ahhoz, hogy unalmassá váljanak.
8. Légy eredeti. Idézeteket mindenki tud és a telefononodon cicákat mutogatni sem egy nagy lépés. Próbálkozz inkább valami sajáttal. Jó eséllyel, ha egy dolog téged megnevettet, akkor azt ő is értékelni fogja.
9. Ne vedd magad túl komolyan. Ha az ugratásért cserébe visszakapod a tréfát, tudj magadon nevetni és ne sértődj meg. Senki nem szeretne egy olyan férfit maga mellé, aki mindent élet-halál kérdésként fog fel.
10. Légy önmagad. Találd meg azt, aki mellett megmaradhatsz önmagad és mégis természetesen megy köztetek a nevetés.

Forrás: askmen.com

Fotó: kosovalive360.com és tipsofdivorce.com

Írta: Ambróz Nóra