Jump to content

Érkezik az iOS 8

2014. 09. 18. 20:00

Szinte minden Apple termék tulajdonosa örvendezhet: érkezik az iOS 8 az iPhone, iPad és iPod Touch készülékekre. A letöltés feltehetően már készen vár, így ha lehetőséged van hozzáférni, akkor ne maradj le te se az Apple operációs rendszerének alaposan felújított, legfrissebb változatáról.

Apple-hívők és kütyüfanatikusok, elérkezett az idő! Kapcsoljátok be készülékeiteket, mert az Apple megkezdte az iOS 8 frissítést, melyet valószínűleg te is hamarosan letölthetsz.

Akárcsak a korábbi megújulások, az iOS 8 is egy ingyenes fejlesztés az iPhone, iPad és iPod tulajdonosok számára. A frissítést a következő készülékek képesek fogadni: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch (ötödik generáció), iPad 2, iPad (harmadik és negyedik generáció), iPad Air, iPad mini és az iPad mini Retina kijelzővel.

Ha szeretnéd megnézni, hogy már számodra is elérhető-e az iOS 8, csak nyisd meg a Beállítások alkalmazást, majd válasz az Általános és a Szoftver frissítés opciókat. A készülék ezt követően leellenőrzi, hogy készenáll-e a legújabb oprendszer update fogadására.

Ahogy mindig, ha még nem elérhető, ne ess kétségbe. Mivel egy nagyobb szabású eseményről van szó, ezért lehet, hogy nem mindenhol válik egyszerre aktívvá a frissítés elérhetősége. Ha ez így van, nyugodt lehetsz afelől, hogy hamarosan megoldódik a problémád.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: imore.com és marcabraham.wordpress.com

Írta: Ambróz Nóra