Jump to content

A Fury hivatalos második trailere

2014. 09. 10. 19:00

Minden bizonnyal Brad Pitt rajongói már égnek a vágytól, hogy kedvencüket újra láthassák egy klasszikus, második világháborús filmben. A rendezés ezúttal a Sabotage mesterének, David Ayernek a kezében van, így ennek függvényében érdemes nézegetni a második hivatalos ízelítőt, mely kicsivel többet árul el a moziról, mint elődje.

Hurrá, Brad Pitt ismét egy epikus, második világháborús filmben szerepel! David Ayer feltehetően nem tett rossz lóra főszereplője kiválasztásánál. A film második előzetes bemutatójában pedig már végre valami fogalmat is szerezhetünk arról, hogy miről is szeretne szólni a Fury.

Megismerkedhetünk a film hangulatával és Brad Pitt szerepével. Karaktere ezúttal csodák csodája ismét egy marcona vezéralak, Wardaddy (Csatapapa?), aki miatt talán érdemes megnézni a filmet is. A trailer nem tökéletes, de szintén arra utal, hogy egyszeri befektetésnek nem lesz rossz a mozijegy árát kiadni értre.

Néhány utalás esik arra, hogy lesznek igazán drámai momentumok és mély ember kapcsolatok filmben, melyek az olyan közönséget is megnyerhetik, akiket Pitt neve alapvetően nem hoz be a moziba.

Remélhetőleg a rövidke hangulatcsináló nem merítette ki a film valamennyi érdemes aspektusát és több lesz egy egyszerű újracsomagolt drámánál. Ayer közreműködése azt sejteti, hogy emellé jócskán számíthatunk azért akcióra is.

https://www.youtube.com/watch?v=k9gmmK1fgnE

Forrás: youtube.com

Fotó: tisisinfamous.net és screeencrush.com

Írta: Ambróz Nóra