Jump to content

Szétkapkodták a Moto 360 okosórát

2014. 09. 06. 20:00

A Motorola meglepő sikereket könyvelhet el Moto 360-as okosórájának piacra dobásának alkalmából. A hivatalos Motorola.com oldal raktáraiból a lelkes amerikai közönség mindössze 2 óra és 25 perc alatt kapkodta el az utolsó darabot.

A Moto 360 a mai nap folyamán keleti parti idő szerint délután kettőkor került először eladásra a Motorola saját oldalán. Ezt követően mindössze 145 percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a cég bejelentse: nincs több készleten. Körülbelül ugyanennyi idő volt, hogy a Best Buy és a Google Play online shopja is kifogyjon a Moto 360-ból.

A cég megerősítése szerint: „Sajnálatos módon a Motorola.com oldal raktárában nem áll több Moto 360 rendelkezésre.” Sőt a követelőzések csillapítására hozzátették: „a nagy keresletre való tekintettel egy darabig lehetséges, hogy akadozni fog a kiszolgálás.” Természetesen a vállalat azt nem tette közzé, hogy mennyi is volt az eredeti készlet, így még abban sem lehetünk biztosak, hogy a készülék igazán kapós volt. Mindenesetre a cég várakozásait felülmúlta a kereslet.

Ha esetleg megfordulna a fejedben, hogy te is szeretnél egy Moto 360-at, akkor előreláthatóan olyan 250 dollárt, azaz 60 000 Ft-ot kell majd fizetned. Amennyiben mihamarabb szeretnél értesülni arról, hogy mikor lesz számodra is elérhető a vásárlás, a Motorola hivatalos oldalán lehetőséged van notifikációt kérni ezzel kapcsolatban. Addig marad a várakozás, akárcsak Amerikában, ahol legközelebb a Best Buy kínálatában szeptember 14-én lesz piacon a Moto 360, bár az ismét nem tisztázott, hogy ez hány darabot jelent.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra