Jump to content

Olvass a jelekből – milyen a jó első randi? III.

2014. 09. 04. 16:00

Nem egyszerű eldönteni, hogy mennyire halad jól egy randi, ráadásul sok minden jobban hangzik a fejedben, mint élőben hallva a másik oldalról. Még sokszor, ha tényleg minden jól megy, akkor is kétségek közt vergődtök mind a ketten. A következő jeleket látva azonban bátorságot meríthetsz, hiszen eszerint hamarosan újra látjátok egymást.

8. Bevallja, mennyire készült a randira

Amikor egy randin minden rendben megy, akkor a nők hajlamosak megosztani veled, hogy mennyire készültek erre az estére. Ilyenkor nem csak a bor szólal meg, hanem megmutatkozik, hogy komfortosan érzi magát a társaságodban. Talán előkerül, hogy mennyire izgult idefele vagy hogy 10 különböző ruhát próbált fel, mielőtt választott volna, sikerült neki háromszor elejtenie a táskáját vagy bármilyen más kis történet arról, hogy lelkesen várta a találkozót. Ilyenkor illik kifejezni, hogy te is nagyon izgatott voltál, mégha nem is kell feltétlenül közölni, hogy déli tizenkettőkor, már könyékig le voltál izzadva a stressztől. Ha hajlandó ilyen módon megnyílni előtted, akkor a közvetlenséget kezelheted úgy, mintha igent mondott volna a következő alkalomra.

9. Máris szóba került a legközelebb

Ha a randi valamely pontján felmerül a téma, hogy mi lesz, ha újra találkoztok és ráadásul ő vetette fel a dolgot, akkor lazíthatsz, mert minden oké eddig. Egy nő ilyesmivel két okból hozakodik elő: egyrészt tudatni szeretné veled, hogy nagyon szívesen találkozna veled még és ezzel enyhíteni akar a szokásos elsőrandizós feszültségen vagy szeretné, hogy elhívd egy újabb randira. Ha már mindketten eleget utalgattatok a folytatásra, akkor tudhatod, hogy minden reményeid szerint alakul.

10. Azt sem tudod, milyen telefonja van

Vagy hogy egyáltalán van-e neki. Bár ez kissé talán túlzás, hiszen feltehetően telefonon beszéltétek meg a randit. Arra viszont semmilyen jel nem utal, hogy magával is hozta volna, nem nézegette rajta az időt, nem tweetelt, nem facebookozott, sőt még csak az asztalra se tette ki egyszer se. Ezek szerint sikerült lekötnöd a figyelmét, szórakoztatnod és nem untatnod az este során, így eszébe se jutott pótcselekvésként a telefon után kapkodni. A siker akkor teljes, ha neked sem volt arra kényszered, hogy ez idő alatt elővedd a telefonodat.

Forrás: askmen.com

Fotó: expertbeacon.com és justamoruos.com

Írta: Ambróz Nóra