Jump to content

Milyen a jó első randi? II.

2014. 09. 04. 14:00

Fel fog hívni? Fel kéne hívnod? Mondtál valami butaságot? Egész addig folyamatosan keringenek az ilyen és hasonló kérdések, míg le nincs fixálva a második találka. Ha pedig ez sose történik meg a folyamat még hosszan húzódhat. Az első randikban sokszor több a feszültség, mint az öröm, azonban ha ügyesen olvasol az intő és pozitív jelekből, akkor sok aggodalmat megspórolhatsz magadnak.

4. Nem voltak hosszú csendek

Minden beszélgetésben vannak megszakadások. Össze kell néha szedned a gondolataidat, újraindítani a beszélgetést, értékelni és összefoglalni az eddig elhangzottakat. Ha nem megy jól a randi, akkor gyakoriak a hosszabb csendek, melyeket erőltetett beszélgetés követ, mellyel próbáljátok kitölteni a kínos légkört. Ha azonban nem tudnál felidézni egyetlen olyan pillanatot sem, amikor a beszélgetés megakadása miatt rosszul érezted magad, akkor bizony lehet, hogy egy jól működő kapcsolatnak nézel elébe.

5. Ő kezdeményezett érintést

Van néhány biztos jele annak, hogy egy nő szexuálisan érdeklődik irántad. Ezek közül a legerőteljesebb és legmegbízhatóbb az érintés. Ha ő kezdeményezi az ilyen kontaktust, akkor teljesen meg lehetsz róla győződve, hogy egyenesben vagytok. Egy könnyed érintés a kezeden, egy játékos térdre csapás, ha valami vicceset mondtál, az éppen megdicsért ruhadarabod megtapogatása vagy bármi egyéb. Mindegyik jó jel! Az érintés feljogosít arra, hogy kölcsönös legyen, azonban ne kapkodd el a dolgokat. Kezeld olyan jelként az érintést, mely azt mutatja, hogy eddig győzelemre állsz.

6. Kérdez és válaszokat is vár

Ahogy korábban már említésre került az első randi nagyon hasonlít egy állásinterjúra. Az egész este folyamán kérdések hangzanak el, kicsik és nagyok, így megismerhetitek egymást. Ha sokat kérdez és őszintén érdeklődik a válaszok iránt, a kérdések pedig nem csak azért hangzanak el, hogy ne legyen kínos csönd vagy ne róla szóljon a beszélgetés, akkor szeretne minél többet megtudni rólad, mert látja benned a lehetőséget.

7. Közösen nevettek, értékeli a humorodat

Kérdezz meg bármilyen nőt arról, hogy mikor törik meg a legkönnyebben a jég egy első randin. A legtöbben azt fogják mondani, hogy akkor, ha a pasinak van humora. A nők szeretik az olyan férfiakat, akik megnevettetik őket. Ha az este kellemesen nevetve telt, akkor jó irányba haladsz. Ha mosolyog a poénjaidon, a sztorikon, amiket mesélsz és értékeli a szellemességedet, de nem téged nevet ki, rendben vagytok. Ha egész este a kezével takargatja a száját, nehogy nevettében véletlenül kiköpjön valamit, akkor hamarosan készülhetsz a második alkalomra.

Forrás: askmen.com

Fotó: datemypet.com és everydaylife.globalpost.com

Írta: Ambróz Nóra