Jump to content

Milyen a jó első randi? I.

2014. 09. 04. 12:00

Egy első randi a szerelem állásinterjúja: itt dől el majdnem mindig az egész sztori folytatása. A férfi felöltözik szépen, előveszi legmegnyerőbb arcát, kérdez és válaszol amennyit csak tud, majd vár az ítéletre. További közös vonás, hogy mindkét elbeszélgetés művészetében lehet fejlődni, így például fontos, hogy megtanulj olvasni a jelekből.

1. Úgy néz ki, mintha a randi nem akarna gyorsan véget érni

Nem csak a filmekben és a könyvekben fordul elő, hogy egy randi olyannyira jól sikerül, hogy azt szeretnéd, bárcsak sose lenne vége az estének, mert jól érzitek magatokat. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy folytatásként el kéne menni valamelyikőtök lakására. Inkább csak arról van szó, hogy a vacsora után desszertet rendeltek vagy még néhány italt, elmentek sétálni és csak akkor jöttök rá, hogy mennyi idő telt el, amikor már kel a nap. Ha ezt a szintet sikerül elérni első nekifutásra, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy a dolognak folytatása lesz. Igazából már úgyis másnap van, azaz ha nagyon szeretnéd számolhatod az egy randit az első kettőnek akár, hiszen ez technikailag már egy új nap.

2. Kereken megmondja neked, hogy minden rendben

Meglehetősen ritka (kivétel, ha igazi mestere vagy a csábításnak), de ennek ellenére vannak olyan esetek, amikor egy nő egyszerűen csak megmondja, hogy nagyon jól érzi magát. Ha ez a vallomás nem erőltetett, nem kérdésre, vagy a te előző hasonló kijelentésedre a válasz, hanem őszinte, akkor szinte biztos, hogy jó úton haladtok. Ha valóban ez a becsületes igazság, melyet ilyen egyenesen közölnek veled, akkor ne keress mögöttes jelentést: egyszerűen csak jól érzi magát és ezt tudatni szeretné veled.

3. Mindketten elvesztettétek az időérzéketeket

Először megérkeztetek a bárba és ittatok valamit. Rendeltetek ételt, beszélgettetek, amíg a fogások megérkeztek, további italt, desszertet, kávét és ismét valamilyen italt kértetek. A számla pedig már ki tudja mióta ott van az asztalon, de még mindig túl jól érzitek magatokat ahhoz, hogy útra váljatok. Mindez néhány óra leforgása alatt történt, azonban most nem is az eltelt idővel foglalkoztok, hiszen nagyszerűen érzitek magatokat. Ha a randi végén néz csak az órájára és meglepetten felkiált, hogy „jé, már ennyi az idő?!”, akkor tuti, hogy minden remekül zajlott.

Forrás: askmen.com

Fotó: getholistichealth.com és yourtango.com

Írta: Ambróz Nóra