Jump to content

Épül az űrhajó – az Apple új kampusza a levegőből

2014. 09. 01. 18:00

Nem kevés hírverés volt már az Apple „űrhajóként” elnevezett új komplexuma körül, melyet először 2011-ben jelentettek be. A Campus 2 előreláthatóan 260 000 négyzetméteren terül majd el. Nézd meg a repülő drone által készített felvételen, hogy hogyan halad az építkezés.

Az Apple által rengeteget hype-olt „űrhajó” építkezése rohamléptekkel halad. A GoPro éppen ezért úgy döntött, hogy egy repülő kamera segítségével megmutatja, hogyan állnak a dolgok az Apple háza táján. Az építkezési területet madártávlatból a 9to5Mac-en is megtekintheted. Korábban már vethettünk egy pillantást a levegőből az épülő masszív létesítményre, azonban a frissen felkerült videók jól mutatják, hogy azóta sok minden történt. Az épület alapjai már készen vannak, sőt további előrelépések is megfigyelhetőek.

Cupertino városának értesülései szerint a munkálatokat mindössze az idei év második felében kezdék meg és előreláthatóan 2016. végéig zajlik majd a munka. Ez persze nem jelenti azt, hogy a korábban elkészülő részeket nem fogják azonnal munkára, ám az „űrhajó” egésze ennél előbb biztosan nem, lesz kész.

https://www.youtube.com/watch?v=pfZvimPkKio

Forrás: thenextweb.com

Fotó: thenextweb.com és technologytell.com

Írta: Ambróz Nóra