Jump to content

Moodies hanganalizáló app már Androidra is

2014. 08. 31. 12:00

Szeretnéd tudni, mennyire jössz ki jól az emberekkel? A Moodies segítségével képet alkothatsz arról, hogy beszélgetőpartnered éppen milyen hangulatban van, hogyan reagált az elhangzottakra és mennyire kedvel téged. Ha az eredmények nem is 100%-osak, akkor is könnyen megkímélhetnek egy kellemetlen helyzetben attól, hogy tovább rontsd a dolgokat

Az év elején az érzelmek analízisével nagyban foglalkozó Beyond Verbal vállalat kiadott egy alkalmazást az iOS eszközökre, mely azóta nagy népszerűségre tett szert. Segítségével elemeztetheted saját emocionális állapotodat vagy éppen felmérheted környzeteden szavaid hatását. Végre a lehetőség az Android felhasználók számára is nyitott.

A tegnapi napon került bejelentésre, hogy az app szabadon letölthető a Google Play store-jából és azonos lehetőségekkel rendelkezik, mint az iOS-re készült ikertestvére. Ha úgy érzed kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy környezeted mit is gondol, akkor érdemes kipróbálni a Moodies-t, csak sose feledd, hogy nem szabad fenntartások nélkül hinni neki.

Az alkalmazást egyébként roppant egyszerű használni. Csak installálod és megnyomod a start gombot, így ettől kezdve az app hallgatózni fog. 20 másodpercnyi szöveg elhangzása után már kapod is az első analízist. Ha tovább beszéltek, akkor minden további 20 másodpercben újabb infókat küld. Összesen a Moodies 400 különböző érzelmi állapot elemzésére és felismerésére képes, melyet 20 különböző vérmérsékletű csoport adataiból állítottak össze. Az eredményeket használva kényedre kedvedre irányíthatod a beszélgetést, vagy megoszthatod akár a közzel is, ha valakinek mondjuk hirtelen örömöt szereztél.

Forrás és fotó: thenextweb.com, dribble.com és gold-zona.com

Írta: Ambróz Nóra