Jump to content

Apple fanboy és büszke apa? – így mutass be egy csecsemőt

2014. 08. 29. 18:00

Ha létezik stílusos mód arra, hogy igazi Apple rajongó módjára, büszke, újdonsült apukaként mutasd be a gyerekedet, akkor ez az. Az Apple egykori alkalmazottja Andreas Kleinke nem mindennapi baba bejelentővel rukkolt elő.

A korábban az Apple alkalmazásában álló boldog apa, Andreas Kleinke nem holmi hétköznapi módon akarta bejelenteni kisfia, Jonathan Henry születését. A fiatal, kreatív szülő az Apple iPad Mini termékbemutató oldalának replikációjával tette egyedivé a nagy hírt. Ahogy a Yahoo Tech is írja, Kleinke bevallotta, hogy az ötlete egy kicsit talán túlzásba esett, de ennek ellenére is zseniális.

Nem csak az oldal design elemeit vette át, de a leírások megadásának stílusa is pontosan illeszkedik egy becsületes Apple termék bemutatásának szabványaihoz. Az eredményen jókat derülhetünk. Például operációs rendszerként „hál’istennek nem Android”, míg szállítóként „anyu és apu” vannak megadva. Emellett a gyerkőc eleme egy „életen át tartó energiával” van feltöltve, ráadásul könnyen hordozható, hiszen elődjének súlyához képest mindössze 5%-ot tesz ki.

Dehát mi lenne a hardverrel szoftver nélkül? A vadonatúj, kicsi Jonathan szoftverei rendszeresen lesznek update-elve olyan alkalmazásokkal, mint az iWalk és az iTalk, melyek amint elkészülnek azonnal automatikusan letöltődnek és installálódnak további költségektől mentesen.

Az oldal vége még arra is biztat, hogy mindenki szerezzen be egy saját Jonathant, melyet lehetőleg házilag készítsen.

http://jonathanhenry.de/

Forrás és fotó: thenextweb.com és jonathanhenry.de

Írta: Ambróz Nóra