Jump to content

Gyerekek szellemei – paranormális jelenségek

2014. 08. 19. 10:00

A Körből már jól ismert, mennyire ijesztő is tud lenni egy túlvilági kisgyerek. A következő történetek Amerikából olyan rejtélyes jelenségekről számolnak be, melyek során hasonlóan fiatal áldozatok nyugtalan szellemeit vélik látni és hallani a jelenségek átélői.

1. San Antonio: Az 1940-es években egy vasúti kereszteződésben történt borzalmas tragédia gyermekáldozatai kísértik a történetek szerint az átkelőt. A baleset során egy vonat egy iskolabusszal ütközött, melyben minden gyermek meghalt. Állítólag ők sürgetnek minden autóst a mai napig minél gyorsabb átkelésre a balesetnek színteret adó kereszteződésben.

2.Chicago: A külvárosban áll egy ijesztő épület, mely korábban a Lindbergh iskolának adott otthont, ám később magánlakássá vált. Az itt élő család fia brutálisan meggyilkolta rokonságát egy késsel. Az épület közelébe merészkedők arról számolnak be, hogy a fiú még mindig élezi a szobákban a kést vagy éppen bóklászik a közeli erdőben.

3. California: A haywoodi erdőben található Haywood Plunge nevű folyó rettenetes történettel rendelkezik. A közelében régebben egy táborvezető magára hagyta a rábízott gyermekeket egy egész éjszakára, majd amikor visszatért valamennyiüket megölte, a holttesteket pedig a folyó szikláin hagyta. Máig sokan, akik erre túráznak rejtelmes sziklaomlásokról számolnak be, melyek közben gyermekek könyörgő hangját hallják.

4. Metz Általános Iskola: Az 1916-ban épült létesítményt képtelenség volt lebontani mindaddig, míg a munkálatok szervezői ördögűző papot nem hívtak. Ennek oka, hogy a munkások folyamatos gyermekkacajra, tönkremenő, kicsorbuló szerszámokra és képtelen balesetekre panaszkodtak.

5. Portland: A Cathedral Parkban a buszra várakozó 15 éves Thelma Taylort elrabolták és meggyilkolták 1949-ben. Szelleme azóta is sokszor látható a parkban, míg az éjjelente arra járók rettenetes sikolyokról számolnak be.

6. Alabama: A Maple Hill Temető a legnagyobb és lerégibb végső nyughely az egész államban. Különös módon a kerítéseken belül található egy játszótér, melyet nappal az élő, éjjel pedig a holt gyermekek vesznek birtokba. A hinták és libikók maguktól mozognak és a kísérteties gyermekkacaj egészen hajnalig hallható.

7. A Három férfi és egy kicsi forgatása során egy fiú meghalt, aki később nagyon rövid időre mégis feltűnik az említett film egy jelenetének hátterében az ablak függönyei között állva.

Forrás: zergnet.com

Fotó: ew.com és paranormal-corner.blogspot.com

Írta: Ambróz Nóra