Jump to content

Egy őrült ajándék – piríts fotót a reggelidre

2014. 07. 31. 16:35

A világ sosem fogy ki a kissé mókás, kissé őrült ötletekből. Egy amerikai cég találmányának köszönhetően egyedi kenyérpirítóval gazdagíthatod otthonod felesleges, ám vicces tárgyakból álló gyűjteményét.

A selfie olyannyira elterjedt, hogy hamarosan már teljesen magyar szóvá válik és szelfi formában bekerül az Akadémiai Szótárba. Erre azonban még várnia kell és be kell érnie azzal, hogy 2013-ban az év szavának választották. Nos ez sem véletlen. A magunkról saját kézzel lőtt fotók olyan népszerűek, hogy minden valamire való cég igyekszik hasznot húzni belőlük.

Nem kivétel ez alól egy kenyérpirítókat gyártó amerikai vállalat sem, mely személyreszabott konyhai eszközökkel igyekszik feldobni a forgalmát. Ez a következőképpen, roppant egyszerűen működik:

Kiválasztasz egy fotót, melyet rendeléskor feltöltesz a cég honlapjára. Ők ezután legyártják neked a kenyérpirítót, mely végtelen mennyiségben képes sokszorosítani a toastképeket. Ennek költsége 75 dollár, mely most körülbelül 17 500 forintnak felel meg. Ehhez jön még a csomagolási és postaköltség és már élvezheted is, hogy saját arcodba harapsz. Természetesen ne várj, színes vagy HD minőségű képeket, de kétségtelen, hogy a fotók felismerhetőek lesznek.

Ha túlzottan morbidnak tűnik az ötlettel, hogy a saját vagy barátnőd képével dekorált pirítóst fogyaszd, akkor gondolj bele a három gyermekét megvajazó-lekvározó édesanya helyzetébe.

Forrás: nosalty.hu

Írta: Ambróz Nóra