Jump to content

Most hasznos lehet a roller

2021. 07. 17. 12:44

Az elmúlt napokban ismét a kőkemény nyáré a főszerep. Kánikulában sok minden tud hűsítőként hatni a tikkadt, megfáradt testre és lélekre: egy ropogós sör, egy kényelmes vízágy, vagy némi rollerezés – ahelyett, hogy a fülledt buszokon vagy metrókon hordanánk ki lábon olykor a negyven fokot.

 

A 21. századi – csúcstechnológiához, szennyezett levegőhöz, forgalomhoz szokott – embernek nehezebb is elképzelni ideálisabb társat egy elektromos rollernél. Könnyen összecsukható, kevés helyet foglal, így akár a metróra vagy a csomagtartóba is könnyen berámolható; energiatakarékos és környezetbarát, mellette pedig okoskompatibilis. És azt se felejtsük el, hogy a roller megmozgat minket – igen, még az elektromos is. Ugyanis a folyamatos egyensúlyozás és a roller irányítása megerősíti a hasüreget körülvevő – úgynevezett core –  izmokat.

 

 

Az Electric Scooter 1S-ről fontos ugyanis elmondani, hogy kiváló az anyagszerkezete, ugyanis könnyű, mégis szilárd, a repülőgépiparban is használatos alumíniumötvözetből készült. Innovatív kialakításnak köszönhetően három másodperc alatt összecsukható, így a 12,5 kilogrammos eszköz magassága összecsukott állapotban mindössze 49 centiméter lesz.

 

Irányítása egyszerű, többfunkciós kijelzője a sebességet is mutatja. Kényelmes, szivacsos markolatának köszönhetően jobb vezetési élményt nyújt, érzékeny gázkar vezérlése pedig alacsony ellenállást, valamint egyenletes gyorsulást tesz lehetővé.

Háromféle sebességüzemmódból válogathatunk – gyalogos (5 km/h), standard (20 km/h) és sport üzemmód (25 km/h) – , rögzített maximális sebességekkel.

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)