Jump to content

Nem csak az izmos férfiakat kedvelik

2021. 01. 04. 14:37

Egy friss felmérés szerint a nők 75%-a tökéletes testű pasi helyett inkább mackósabb testalkatú szeretőt választ az ágyban.

Ahogy a nőknél, úgy a férfiaknál is nagyot megy a plus size, sok férfi nem is akar ennél lejjebb menni, a magyaroknál meg főleg él a mondás, hogy a férfi 100 kiló alatt csak papírhajó. Ez egyrészt a hagyományainknak, másrészt étkezési szokásainknak is köszönhető, hisz az igazi magyaros gasztronómia nem ismer határokat sem zsírban, sem kalóriában. A jó hír, hogy ha egy kicsit nagyra nőttél, akkor sem kell szégyenkezned, a párkapcsolatról meg végképp nem kell lemondanod. A friss felmérések szerint a nők nem feltétlen vágynak kidolgozott kockahasra, hatalmas bicepszre és szálkás testre, persze tény, hogy egy izmos testű férfit sosem dobnának ki az ágyukból.

A nőknek nagyon bejönnek a masszív testalkatú, erős megjelenésű férfiak, és a trendek azt mutatják, hogy ők is lassan megjelennek a magazinok címlapjain, hogy aztán nők ezrei csorgathassák nyálukat egy mackó ölelésére vágyva. Mutatunk néhány pozitív példát arra, hogy a testalkat jó, mondhatni igényes és előnyös öltözködéssel mennyire jól is néz ki. Vannak ruhadarabok, amiknél a mérettel lehet csak játszani, de vannak olyan stílustippek, amik kifejezetten ezzel a testalkattal mutatnak jól.

Egy jól megválasztott ing, ami a széles vállakat kiemeli, mellé egy jó mellény, ami eltakarja a plusz kilókat tökéletes választás, ahogyan az inghez színben passzoló zakó, farmer és az elmaradhatatlan sportcipő. A testesebb férfiaknak ajánlott egy folyamatosan karban tartott, gondozott szakáll megválasztása, ami még esetleg a tokát is eltakarja.

A testes férfiak a jó idő közeledtével világosabb nadrágra és sötétebb pólóra válthatnak. Bár a varjú kinézet nem slankít, de optikailag jól kiegyensúlyozza az esetleg nem egyenletesen eloszló súlyfelesleget. Ha pedig elegáns alkalomra öltöznél, mackós barátunk, akkor egy színben összepasszoló szettben érdemes gondolkodnod, még akkor is, ha látszik a pocak. Ha jó a stílus, nincs mit takargatnod.

 

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)