Jump to content

Hasznos edzőruha

2020. 08. 26. 12:18

Hiszen nem mindegy, hogy milyen kiszerelésben vágsz neki egy hosszú bringaútnak, egy maratoni távnak vagy a mindennapi intervallumedzéseidnek. Egy jól megválasztott edzésszerkó ugyanis nemcsak a komfortszintedet, hanem a teljesítményedet is növelheti, valamint a sérülésektől is jobban megóvhat, na meg csökkenheti a regeneráció és a rehabilitáció idejét. Mostani anyagunkban a pólókra helyezzük a hangsúlyt.

Rhone

68 dollár, 19 300 forint

Iszonyú kényelmes és testhezálló, lélegző anyagból készült, nagyon vékony és bőrbarát, így a mellbimbódat is békén hagyja, ha mondjuk a májusi Ultrabalatont bevállalnád. Emellett pedig motiváló idézetek vannak belevarrva, hiszen az edzés nagy része fejben dől el.

Lululemon

78 dollár, 22 200 forint

Avagy hosszabb nevén Lululemon Metal Vent Tech Surge Short Sleeve, ami hangzásra kiköpött olyan, mint valami ultimate szörny a Digimonból. A cucc egyébként hasonlóan ütős: légáteresztésben az egyik legprofibb pólóval állunk szemben – ezeket főként a nagyobb lyukaknak köszönhetjük, amelyek mégsem zavaróak, hiszen mondhatni láthatatlanok. Többféle árnyalatban csaphatsz le rá, nekünk ez a szürkés eléggé bejön.

Under Armour

28 dollár, 8 000 forint

Egy kompressziós pólóra mindig szükséged lehet, hiszen ez kicsit úgy viselkedik, mintha a második bőröd lenne. Testhez álló szabása révén úgymond összefogja az izmokat mozgás közben, valamint jól elvezeti a verejtéket is. Az izmokat továbbá melegen és folyamatos nyomás tartja, így serkenti helyileg a vérkeringést, ami nemcsak a teljesítmény szempontjából, hanem sérülés-megelőzés miatt vagy rehabilitáció során is nagyon fontos. Az Under Armour megoldása kiváló lehet, ár-érték arányban szinte verhetetlen. Ajánljuk.

 

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)