Jump to content

Dolgok, melyek károsak lehetnek a spermákra

2017. 03. 12. 18:00

Hát igen a férfiaknak is van mért aggódniuk, hiszen a spermák is olyan dolgok, melyek nagyon könnyen meghalnak. Ezzel pedig veszélybe kerül a szaporodás. De, hogy mik is azok a dolgok melyek ölik őket? Olvass tovább és megtudod.

Növényvédő

Itt az újabb bizonyíték arra, hogy olyan növényeket és zöldségeket érdemes enni, amit vagy mi termelünk meg, vagy ős bio termelőtől származnak. A növényvédők és a műtrágyák ugyanis komolyan károsítják a spermát is.

Ami a legrosszabb az egészben, hogy hiába mossuk meg az adott termékeket, mert a vegyszerek beivódnak a zöldségekbe, így azoktól nem lehet megszabadulni egykönnyen.

Konzervek

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ez tény, és az is biztos, hogy ez nem konzerveket takar. Bár valóban sokkal egyszerűbb a fém dobozból egy tálba önteni az ételt, és azután csak megmelegíteni, de nem árt, ha tudod, hogy abban a konzervdobozban bizony biszfenol található.

Ez az anyag ki is oldódik onnan, és hosszútávon impotenciát, libidócsökkenést, és a spermaszám csökkenését eredményezheti.

Stressz

Ez valószínűleg senkinek nem újdonság. A stressz és az idegeskedés nagy és komoly ellenfelei a férfiak teljesítőképességének. Egyrészt a merevedés mértékét befolyásolhatja, sőt, akár teljesen meg is szüntetheti, illetve a nemzőképességet is ronthatja.

Arról nem is beszélve, hogy a stresszes férfinak nem az az első, amikor hazaér, hogy elkapja az asszonyt, sőt, erre a legtöbbször egyáltalán nem kapható.

Pocak

A nők többsége egy kis pocakot kifejezetten vonzónak tart. Nincs is semmi baj vele egészen addig, amíg tényleg kicsi marad. Ha azonban komolyabban hízásnak indul a has, akkor a folyamatosan rakódó zsírpárnák előbb vagy utóbb merevedési gondokat fognak okozni. Másrészt a hozzáférés is nehezedik, ami a szexuális vágy csökkenését eredményezheti, ám ebben az esetben a hölgyek részéről.

A libidó, a teljesítőképesség és a szaporítás képessége nem magától értetődő dolgok. Ha nem élünk egészségesen, akkor bizony könnyen érzékeny búcsút vehetünk ezektől a képességeinktől.

Bicikli 

Bár maga a sport nagyon is jó, de azért az nem egészen mindegy, hogy mit és hogyan mozgunk. A biciklizés ebből a szempontból necces lehet.

A nyereg kialakítása ugyanis olyan részekre helyez nyomást, ahol fontos idegek futnak, és ez hosszú távon azok károsodását okozhatja, ami akár impotenciához is vezethet. Ezt kiküszöbölhetjük, ha kifejezetten az urak számára fenntartott nyergek közül válogatunk - és ez a szobabiciklikre is éppúgy igaz!

(Forrás: Menandstyle.hu | Fotók: Pixabay.com)