Jump to content

Kávé a merevedési problémák ellen?

2016. 07. 02. 13:29

Reggelente csak akkor érzed magad embernek, ha megiszol egy csésze kávét? Ráadásul vannak merevedési zavaraid? Akkor jó hírünk van: a koffein segíthet az erekciós problémák megoldásában!

A The Week magazinban megjelent kutatás remek hírrel szolgál azoknak, akik ugyan szeretik kávét, de időnként felsülnek az ágyban.

A kutatás eredményei szerint ugyanis szerint a kávé amellett, hogy élénkít, serkenti az agyműködést és frissebbé tesz, még a merevedési zavarokra is megoldást jelenthet! A felmérésben résztvevők között azt tapasztalták a kutatók, hogy akik naponta 2-3 csésze kávét megittak, azoknál csökkent a a zavarok kialakulásának veszélye, és könnyebben érték el a merevedést. Ez pedig azt jelenti, hogy a kávé nem csak az agyban serkenti a vérkeringést, hanem a nemi szerv vérellátását is élénkíti, ami elkerülhetetlen a szexuális aktushoz szükséges erekció megvalósulásához.

Ha viszont neked bőven elég egy csésze, akkor is van megoldás, hiszen az is jó, ha a kávé mellett egyéb koffein tartalmú italok, így a tea és a sportitalok is hasonló hatással rendelkeznek.

(Forrás: Menandstyle.hu | Fotó: Rick Nunn Flickr)