Jump to content

Az USA legdrágább otthonát eladásra bocsájtják

2015. 11. 13. 16:30

Százötvenkilenc millió dollárért (46,1 milliárd forint) árulják az Egyesült Államok legdrágább otthonát: a versailles-i kastélyt idéző ingatlan a floridai Hillsboro Beachen áll és még mindig folynak rajta a munkálatok.

A hét éve épülő Le Palais Royal tulajdonosa tavaly szeptemberében dobta először piacra az ingatlant 139 millió dollárért, majd tovább bővítette a komplexumot, amelyet immár 159 millió dollárért árul. Az épülethez egyebek közt hat vízesés, kétmillió dollárból épített márványlépcsőház, 18 férőhelyes IMAX házimozi, harminc autó befogadására alkalmas földalatti garázs, borospince, óriási beépített akvárium és kemencével felszerelt kültéri konyha tartozik.

A főépületben tizenegy hálószoba, a főlakosztály erkélyén fűtött merülőmedence van. Az ingatlant több mint hárommillió dollár értékű aranydíszítések borítják - írta a The Daily Mail című brit lap internetes kiadása. A tulajdonos, Robert Pereira, a massachusettsi Middlesex Corporation vállalat alapítója eredetileg azt tervezte, hogy maga költözik be a vízparton álló luxusingatlanba, de végül meggondolta magát. Az épületegyütteshez még két vendégházat és egy földalatti szórakoztató-komplexumot is építenek, jégkorcsolyapályával, éjszakai klubbal, bowling- és gokartpályával. A munkálatok várhatóan két éven belül fejeződnek be.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás. Men&Style és MTI | Fotó: Dailymail, Bryan Niebas)