Jump to content

A Mercedes-stílus lakássá avanzsált elő

2015. 09. 26. 15:44

A világon számos luxusautó-gyártó létezik és tevékenykedik, viszont igazán kiemelkedőt nem sokan képesek nyújtani. A kivételek táborát erősíti például a Mercedes is, amelynek letisztult stílusa mostantól az ingatlan piacon is hódíthat, feltéve, hogy elnyeri a célközönség tetszését.

A Mercedes szerelmeseinek most egy valóságos álom teljesülhetett be, bár egyelőre csak a londoni fanatikusok örülhetnek. Öröm az ürömben, hogy idővel más városokban is találkozhatunk a Merci-stílusú apartmanokkal, de a tervezők előbb megvárják mennyire lesz keresett ez az egész.

A brit fővárosban 6 darab ilyen apartman került felhúzásra, melyek körülbelül 100 négyzetméteresek. Ez magába foglal egy konyhát, nappalit, étkezőt, illetve két hálószobát. Mégis mi az, ami alapján rábiggyeszthetjük a "Mercedes-ihlette dizájn" kifejezést? A válasz egyszerű: a bútorok, a színhasználat, az elrendezés, továbbá a berendezés olyan érzést kölcsönöznek, mintha egy luxus Mercedes légterében tartózkodnánk.

A Kensington székhelyű apartmanokat idén ősztől lehet megtekinteni, igénybe venni. Ha lehetne választani, Te mely márkát valósítanád meg lakásként?

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Gentlemansstyle)