Jump to content

Sörkorcsolyák házilag - sós falatok pálcikán

2015. 02. 20. 21:27

Sörkörcsolyából sosem elég. Ezért is kell újabbakat és újabbakat bemutatnunk, hogy mindig legyen valami változatosság meccs nézés közben vagy a szabadban való sörözés mellé.

Példának okáért csodás kettőst jelent az apró kockára vágott téliszalámi és a trappista sajt kettőse, amiből egyet-egyet kell fogpiszkálóra feltűznöd.

Egyébként a végtelenségig variálhatod mindkettőt. Jöhetnek a legkülönfélébb kolbászok, sonkák és a különleges, változatos ízeket jelentő sajtok.

Egyébként gondoltál már arra, hogy nem csak sós nassolnivalók kerülhetnek a tányérra sörkorcsolya gyanánt? Ha nem, akkor érdemes kipróbálnod néhány receptet, melyek amellett, hogy isteni finomak, hihetetlenül egyszerűek is.

Amennyiben egybe szeretnéd kötni a nassolást a vacsorával, vásárolj a boltban csirkemájat. Sózd és borsozd, majd tekerd körbe a darabokat egy-egy császárszalonnával, végül rögzítsd őket fogpiszkálóval.

Alufóliával bélelt tepsiben körülbelül 20 perc alatt készre sütheted a fenséges falatokat.