Jump to content

A legjobb szerelmes filmek II.

2015. 02. 15. 16:28

Ha szeretnék a hölgyeknek örömet szerezni azzal, hogy nem mindig olyan filmeket nézetünk velük, melyeket mi férfiak szeretünk, akkor ezek közül nyugodtan lehet válogatni.

Ha eljön Joe Black:
Nyálasnak nyálas, de nézhető film. William Parrish gazdag üzletember, aki a hatvanötödik születésnapjára készül. A halál megkörnyékezi, és abba egyeznek meg, hogy amíg fenntartja William az érdeklődését, addig nem viszi magával. Kisebbik lánya, Susan megismerkedik a kávézóban egy fiúval, akivel ez alatt a rövid idő alatt is vonzalom alakul ki. A fiú baleset szenved és meghal, ám ezt a lány nem tudja. Nem sokkal ezután megjelenik a házban a kávézóban megismert srác. Illetve maga a halál a fiú testében... Susan felkelti az érdeklődését. Marad egy ideig.

Igazából szerelem:
A karácsonyi csomagolás ellenére szerintünk ez egy echte Valentin-napi film. A boldog és boldogtalan, a beteljesült és beteljesületlen szerelemről szól, az életünkben magunkkal cipelt jó és rossz kapcsolatokról, az előítéletekről, a félreértésekről, a csábításról, a gyászról és az egymásra találásról. Arról, hogy mennyi akadálya lehet a beteljesült szerelemnek, és persze arról, mennyi akadályt le lehet győzni, ha valaki kitartó. Imádjuk, mert több szálon fut a sztori, imádjuk, mert mindenki talál benne olyan karaktert, akit egy csapásra megkedvel - mint a portugál lány, Aurelia, vagy a kissé ügyetlenül csajozó Colin, akinek szent meggyőződése, hogy Amerikában tárt karokkal várják az európai fiúkat a bombanők.

Ui.: Szeretlek:
Hollyt és Gerry szokványos pár: élik az életüket és néha veszekszenek. Szeretik egymást. De Gerry meghal daganatos betegségben, és Holly szinte összeomlik a fájdalomtól. Kiderül, hogy Gerry előre megírt egy rakás levelet, és elküldi Hollyt Írországba, megismerkedésük színhelyére. Ugrálunk jelen és múlt között, így bontakozik ki a maga teljességében a történet.

Őrült, dilis, szerelem:
Nagyon szeretjük ezt a csupa balfék palimadárról, szerencsétlenkedő szerelmesről szóló filmet. Elég erősen indít a történet: Callal közli a neje, hogy válni akar, és hogy lefeküdt valaki mással. Cal végül egy bárban köt ki, ahol a hangos, részeg bénázását figyeli egy srác. Egy alkalommal odalép hozzá a nagymenő csávó, beszélgetni kezd vele. Aztán lehatározza, hogy vonzó, sikeres, csajozós férfit csinál belőle. A terv szépen alakul. Jacob és Cal is az ujja köré csavarja a nőket. És igen, itt kezdődnek a bonyodalmak, és még az a legkisebb gond, amikor Cal és a volt felesége a szülői értekezleten fut bele Cal egyik futó kalandjába...