Jump to content

Szilveszteri buliajánló I.

2014. 12. 30. 22:31

Ha még nem tudod hol is töltsd az év utolsó estéjét, akkor most adunk pár tippet, ahol remekül lehet szórakozni ezen a jeles napon.

100% Budapest Szilveszter:
Hatalmas szilveszteri "erezd el a hajam" az Erzsébet téren található Akvárium Klubban. Magyarország legismertebb elektronikus előadói zsúfolódnak össze az óév elbúcsúztatására. Buli hajnalig 3 helyszínen: Karanyi, Akkezdet Phiai, Tom Select és még sokan mások!

New Year's Eve Party a Morrisons Operában:
Szilveszterezz Budapest egyik legpezsgőbb helyén a Morrison's Music Pub Operában. Lesz ingyen koktél disco, karaoke és persze tánc kifulladásig.

NEW YEAR's EVE 2015 - Sterbinszkyvel:
Hatalmas szilveszteri party az eseményre maja faluvá avanzsáló Petőfi Csarnokban. Az ország legismertebb lemezlovasaival - Sterbinszky, Bárány Attila, Chris Lawyer és még sokan mások. Lépj át az újévbe egy feledetlen, hajnalig tartó buliban! A Petőfi Csarnok maja faluvá alakul – elképesztő dekoráció és felejthetetlen vizuális élmények várnak! A tematikához illő öltözetű csodaszép táncos-és hostess lányok sürögnek forognak körülötted. Emellett profi artisták és zsonglőrök teszik még varázslatosabbá a bulit.

Balkán Szilveszter - Corvin Bisztró:
Búcsúztasd az óévet egy hatalmas, hajnalig tartó, balkán buliban, a Corvintetőn. Fellépők: Balkan Beats, Lay DNA (HU), Ramses Hoppa (NL), Lapidem (FR).

Random Trip to 2015 - Bemelegítő buli:
Dolgozol az év utolsó napján? Szeretnél éjfél előtt ágyba bújni, de a bulizást sem hagynád ki szilveszter este? Egy hajón koccintanál az újév örömére? Szilveszterezz az A38-on a Randon Trippen. Választhatóan ínyenc gálavacsora, italfogyasztás. Exkluzív előadók: Fehér Balázs (Carbonfools), Harcsa Veronika és Kama (Mary Popkids). A jegyek korlátozott számban kaphatók, ezért érdemes minél előbb hozzájutni.

Forrás és fotó: pulzar.hu

Írta: Molnár Adrienn