Jump to content

Programajánló - Budapest Cocktail Trip

2014. 12. 01. 19:01

Ha te is szereted a jó koktélokat csak nem mindig adódik rá pénzed, hogy végigkóstold a kínálatot, akkor itt a nagy lehetőség. Ezt a programot neked találták ki.

December 4-én és 5-én egy merőben új rendezvénnyel ismerkedhettek meg. Mégpedig a BARFLY - Budapest Cocktail Trip nevű sorozattal, amely főként a koktél- és párlatkedvelő ínyencek kedvence lesz.

A rendezvény hat helyszínen – négy bárban, egy étteremben és egy üzletben - zajlik majd. Ezen a hat helyen kóstolgathattok majd külön ez alkalomra készülő koktélokat, méghozzá egységesített, extra kedvezményes áron, ha rendelkeztek a BARFLY-jeggyel.

Budapest legjobb bárjai csatlakoztak a kezdeményezéshez, melynek célja, hogy bemutassa az egyre izgalmasabb hazai bárkultúrát, s lehetőséget biztosítson arra, hogy a főváros legexkluzívabb helyszínein is kipróbálhassátok a koktélválasztékot.

A BARFLY-jegy ára 1000 Ft, ami mindkét napra érvényes, és egy grátisz koktél elfogyasztására jogosít a helyszínek egyikén, a vendég választása szerint. A jegy felmutatásával kérhető a BARFLY-menü a rendezvény idejére érvényes promóciós árakkal. A koktél shot-ok ára egységesen 400-500 Ft között, a koktéloké pedig 1000-1100 Ft között lesz a BARFLY-vendégek számára.

A jegyek megvásárolhatók november 27-től a Koktélboltban és a szervezőknél, valamint online elővételben is, s korlátozott számban a helyszíneken a rendezvény ideje alatt.

Résztvevő bárok: Bar Pharma, Double Bubble Pezsgőbár, KNRDY, Blue Fox The Bar Kempinski, Boutiq’Bar és a Koktélbolt (csak 4-én!)

További információk: a BARFLY hivatalos honlapján.

Forrás és fotó: barfly.hu, wawe.com.hk

Írta: Molnár Adrienn