Jump to content

Budapest legjobb szórakozóhelyei

2014. 10. 17. 12:47

Nem olyan régen egy cikkünkben bemutattuk a világ legjobb szórakozóhelyeit. De addig is, míg eljutsz odáig, itthon is élvezheted az éjszakákat. Ehhez adunk egy kis segítséget és bemutatjuk a legkedveltebb budapesti szórakozóhelyeket.

Corvintető – Blaha Lujza tér: Az 1926-ban nyílt Corvin áruház negyedik illetve tetőterén található szórakozóhely nagyon kedvelt mind a turisták, mind a helyi fiatalság körében. Lokál és klub is egyben, különböző zenei irányzatok képviselői lépnek itt fel minden héten.

Budapest Park – Soroksári út: Ez a nem olyan rég nyílt szórakozóhely nagyon hamar lett a fiatalok kedvence, hiszen mind hazai mind külföldi előadók szórakoztatják itt őket. Ha épp nincs koncert, akkor több helyszínen különféle zenére bulizhatnak az oda látogatók.

A38 hajó – Petőfi híd: Elismert hazai és külföldi előadók szórakoztatják a kikapcsolódni vágyókat a hajó tetőteraszán, míg napközben igyekeznek változatos programokat biztosítani nem csak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is.

Akvárium – Deák Ferenc tér: Itt is különféle programok várják a bulizni vágyókat. A táncestekkel és koncertekkel megtűzdelt hétvégi programjaik mellett hétköznap is nyitva vannak és több stílusban több tánctéren lehet ropni hajnalig.

Ezek mellett persze nagyon ismertek és kedveltek még a romkocsmák. Ahol ugyan koncertek nem nagyon szoktak lenni, de a hangulat mindig kiváló és a hét minden napján érdemes beülni a barátokkal egy-egy pofa sörre, vagy csak kitárgyalni a hét nagy eseményeit.

Forrás és fotó: femcafe.hu

Írta: Molnár Adrienn