Jump to content

A világ legjobb szórakozóhelyei II.

2014. 10. 09. 13:32

Nemrég bemutattam a világ legjobb szórakozóhelyei közül párat, ahol mindenképp érdemes egyet bulizni. Most pedig jöjjenek a többiek, akik nem hiába szerepelnek még a listán, hiszen hangulatukkal és technikai effektjükkel nagyobbak és színesebbek is az előzőeknél.

Womb – Tokyo, Japán: A Womb igazi audiovizuális szentély, melyben megtalálhatjuk a legmodernebb berendezéseket és látványelemeket, valamint itt található a világ legnagyobb diszkó gömbje is. Négy emeleten megy az őrület, mely igazi utazás a jövőbe.

Cielo – New York City, Egyesült Államok: A világ talán egyik legnépszerűbb klubja, 2003-as megnyitása óta 13 díjat söpört be különböző zenei kategóriákban, ami egyedülálló. A dekoráció lenyűgöző, a hangrendszer nemzetközi, arról nem is beszélve, hogy itt lépett fel a legtöbb DJ egész Észak-Amerikában.

The Guvernment – Toronto, Kanada: A hatalmas területen elterülő szórakozóhely 8 különálló teremmel rendelkezik, melyek mindegyike egyedi stílussal rendelkezik, meg brutális hangfal hegyekkel.

Pacha – Ibiza, Spanyolország: Ismét Ibiza, és ismét egy ötemeletes szórakozóhely, viszont ennek a történelme egyedülálló, hiszen 1973 óta íródik és a mai napig a világ egyik legjobb nightklubja. Leginkább a house zenéről ismert és az egyedi atmoszférájáról. Meg persze, hogy saját étterme van.

Ezek azok a szórakozóhelyek a világon, melyek megérnek egy estét, vagy esetleg még többet is, attól függően mennyire maradunk meg egy este után.

Forrás és fotó: hdnsm.net

Írta: Molnár Adrienn