Jump to content

A világ legjobb szórakozóhelyei I.

2014. 10. 07. 15:21

„Partyarcokban” nincs hiány a világon sehol, és persze fergeteges bulikban sem, de aki egy igazán nagyot akar bulizni az tartson velem, hiszen a következőkben bemutatom a világ legjobb és legnagyobb szórakozóhelyeit.

Ezek többsége nem véletlenül tartozik a legjobbak közé, hiszen számos kitüntetést és elismerést átvehettek már, és a zenészek gyakorlatilag itt élik az életüket. Egy igazi partyarcnak pedig az egyikbe mindenképp el kell jutnia élete során, hiszen itt vannak csak az igazán nagy bulik és pörgés hajnalig, vagy annál is tovább.

Space – Ibiza, Spanyolország: A klub 1989-ben nyitotta meg kapuit a szórakozni vágyók előtt, azóta pedig olyan nagy sikerre tett szert, hogy csak az „elektronikus zenék Mekkája”-ként szokták emlegetni. Természetesen nem csak elektronikus zenére megy a buli, hanem 5 külön teremben 5 különböző stílusra tombolhatunk.

LIV – Maimi, Egyesült Államok: A 18 000 m2-es szórakozóhely leginkább a designjáról ismert, de ide járnak a sztárok is bulizni, szóval kitűnő kukkoló terület, miközben még jól is érezzük magunkat. Ez a világ legnagyobb bevételét generáló klub.

Green Valley – Camboriu, Brazília: A nem olyan régen épült szórakozóhely akkora népszerűségnek örvend, hogy a DJ-k valósággal könyörögnek, hogy had lépjenek fel a színpadán. Ami nem is csoda, hiszen egy este alatt közel 8000 ember tombol itt egyszerre, és az itt lévő vizuális technika egyedülálló a világon.

Fabric – London, Anglia: Ez a klub kétszer hódította el a világ legjobb klubjának járó kitüntetést. Igazi underground, számos zenész legenda második otthona, ahol 3 teremben meganyi stílusra bulizhatunk péntektől hétfőig.

Forrás és fotó: polish.ruvr.ru

Írta: Molnár Adrienn