Jump to content

Zsófia rendezvényhajó – gálavacsora a Dunán

2014. 07. 16. 14:27

Romantikus esküvők, felejthetetlen gálavacsorák, elegáns álló és ültetett fogadások, konferenciák, grandiózus termékbemutatók. Ezek jellemzik a hatalmas rendezvényhajó, a Zsófia exkluzív lehetőségeit.

Éppen egy több mint kétszáz meghívott vendéggel rendelkező esküvő szervezésében segédkeztem, amikor rábukkantam a Zsófia nem mindennapi portfóliójára. A háromemeletes vízi komplexum nem csak a kikötőben állva, de hajókázás közben is képes kiszolgálni egy akár négyszáz fős vendégsereget. Ezenfelül szinte minden átrendezhető, legyen szó a sétafedélzeten felállított bárról vagy a fogadótermekről.

Természetesen kisebb rendezvények esetén is felkereshetjük a hajót: személyreszóló szülinapok, névnapok, évfordulók lebonyolítását is vállalják.

Az étlap sem sok kívánnivalót hagy maga után. A hazai ízektől a külföldi különlegességekig számos menüvariációból választhatunk.

Ami különlegessé teszi a hajó rendezvényeit az nem csupán a berendezés eleganciája, mely az utolsó négyzetmiliméterig igazi luxuskivitel, hanem a dunai kilátás, mely mellett a fedélzet pompája szinte eltörpül.

Cikk és a képek forrása: zsofiahajo.hu

Írta: Ambróz Nóra