Jump to content

Fesztiválozz a nyár végén is!

2015. 07. 07. 13:41

Szüreteld le a BB-vel a nyár utolsó kalandjait, mielőtt az ősz lehűti a kedélyeket! A BB Boglári Szüreti Fesztiválon még augusztus végén is tobzódik a nyár és a jókedv, miközben máshol már kisöprik a fesztivál placcot.

Két színpad és egy bulisátor gondoskodik arról, hogy egy pillanatra se lankadjon a hangulat.
Fellép a The Carbonfools, a Unique, a Honeybeast, Horányi Juli, Péter Szabó Szilvia (volt NOX), Majka és Curtis, az Irigy Hónaljmirigy, és még sokan mások. A mindenféle zenei ízlést kiszolgáló koncertek mellett táncházak, gyerekprogramok, iparművészek és kézművesek kirakodóvására, valamint bor és étel kóstolók várnak.

A buli ott van, ahol Te!

Ezzel a már ismert és minőséget garantáló szlogennel szervezzük meg idén is a BB Szüreti Fesztivált, ahol az önfeledt szórakozás kellékei csak egy karnyújtásnyira vannak Tőled. Balatonpart, hamisítatlan strandfíling, jó borok, pezsgő hangulat, esti koncertek, INGYENESEN! Kell ennél több?

Augusztus 20. után is érdemes leugrani a Boglári Platánstrandra, egy mély lélegzetet venni a nyáresti fuvallatból, majd belemerülni az éjszakába. 22-én részese lehetsz a Balaton egyik legnagyobb tűzijátékának, amit a zene és az égboltra festett lézershow tesz még emlékezetesebbé.

A nyár egyik legnagyobb balatoni bulija még előtted áll. Mire vársz?