Jump to content

Mad Max - az őrület folytatódik

2014. 12. 12. 20:28

Tagadhatatlan, hogy az utóbbi pár éven a nagy rebootok korát éljük a mozivásznon. Gondoljunk csak bele, Dumb és Dumber, Juraccis World és még a Star Wars is képes volt megújulni. Most pedig egy olyan klasszikus következik, mint a Mad Max.

Az új Mad Max film a Fury Road alcímet kapta, melyet még nem fordított senki sem magyarra, hiszen a film még nagyon messze van. Egyéb iránt a filmet az a George Miller rendezte, aki az eddigi összes Mad Max mozit készítette. Hogy miért tért vissza ehhez, azt senki sem tudja, de elég látványosra sikerült az új rész.

A történetről nem tudunk egyenlőre túl sokat, annyi bizonyos, hogy: A vérrel és tűzzel borított világban két lázadó van csupán, akik képesek lehetnek rendet tenni a káoszban: Max (Tom Hardy), egy szűkszavú ember, aki helyett a tettei beszélnek, és családja halálát követően a békét keresi, és Furiosa (Charlize Theron), egy nő, aki keresztül akar vágni a sivatagon, hogy visszajusson gyerekkori otthonába.

Főbb szerepekben pedig Tom Hardy (Fékezhetetlen, Warrior), Charlize Theron (Prometheus), Nicholas Hoult (Eleven testek) és Zoe Kravitz (A beavatott – és igen, ő Lenny Kravitz lánya) látható.

A film 2015. május 15-én kerül majd moziba.

Forrás és fotó: thisisinfamous.com

Írta: Molnár Adrienn